lauantai 31. tammikuuta 2015

31.1 tuntemuksia


31.1 mittari näyttää +1c, kevyttä lumisadetta (ei häiritse), vähän tuulee. Jälleen upea keli lähteä lenkille. Nyt on aika hyvä fiilis, vaikka jalat ovat vähän pökkelöt. Olen varmaan Etelä Telluksen laiskin kaveri venyttelemään - ja kun ikää on mittarissa tätä toimenpidettä ei saisi jättää. Valehtelen itselleni ja lupaan venytellä viimeistään huomenna :)

Yksi välitavoite minulla oli, että 5 kilometriä menee heittämällä alle 30 minuutin. Tänään matkaa taittui 4.95 km aikaan 30:04 ja keskinopeus oli 9.9 km/h. Tavoite ei ole siis kaukana. Ja seuraavaksi tuosta ajasta ruvetaan sitten kuorimaan sekunteja pois. Olen tyytyväinen kun tamppaan menemään vitosen jälleen 25-26 minuuttiin.

Tänään oli todella miellyttävä olo juosta. Musiikkina Uniklubia ja kaverit pitivät huolen, että tennarit liikkuivat. Oletin, että pitkä tauko ja ylimääräinen taakka navanseudulla olisivat vaatineet hieman pitemmän rypistyksen siihen, että olisin päässyt taas perusrytmiin kiinni, mutta ei ja hyvä niin. Aion vielä muutaman viikon juosta tätä vitosta ja sitten aloitain matkan kasvattamisen pikkuhiljaa – fiiliksen mukaan. Peruslenkki asettunee 8-10 km väliin, MUTTA kuten totesin vielä on duunia edessä ja paljon.

Saunaan tulet ja ruuan tekoon. Tänään ajattelin päästä helpolla ja siksi teenkin Halloumi-broilerisalaattin. Helppo, nopea ja syötävä. Ja ruuan kanssa muutama lasi Chardonnay´ta (ehkä). Sitten sohvalle kirjan pariin. Lauantait ilman agendaa ovat parhaita.
Se on moro!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti