maanantai 16. maaliskuuta 2015

16.3 tuntemuksia

Varkaudessa kerrassaan upea keli - niin kuin aika monella muullakin paikkakunnalla tänään. Oli todella nastaa juosta ja juoksu kulki hyvin. Harmittaa, kun kännykkään asennettu Sports Tracker kaatui ja en saanut matkaa ja aikaa otettua ylös. No - huomenna on uusi päivä. Ja huomasin myös, että sykevyö oli jäänyt kotiin...

Huomaan jälleen, että viime lenkistä on kulunut ”järkyttävän” pitkä aika. nyt täytyy ryhdistäytyä ja lopettaa tämä lenkille lähdön siirtäminen. On helppoa tulla töistä ja ajatella, että olenpas väsynyt – enkä muka jaksa lähteä lenkille. Nyt minun täytyy ryhdistäytyä ja muistaa, että tavoitteeni ei ole muuttunut… Joskus ja jossain tulen maratonin juoksemaan (ehkä)
J 

Lenkillä minua kannusti Haloo Helsinki - täytyy todeta, että heidän musiikkinsa tippuu ja saa jalkani viipottamaan eteenpäin. Lenkin jälkeen olisi tehnyt mieli mennä pulahtamaan altaaseen ja oletinkin, että hotellissa olisi ollut jonkin sortin allas. Eipäs ollut – mutta onneksi hotellin vieressä sijaitsee Varkauden uimahalli. Huomenna lenkin jälkeen sinne siis. 

Se on moro!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti