maanantai 26. tammikuuta 2015

Blogini taustaa...



Tämä on blogi matkastani (ehkä) kohti täysimittaista maratonia, tulenko juoksemaan sitä koskaan? Sillä ei niin väliä. Se on tavoite, joka tulee jos on tullakseen.

Pelkään, että innostukseni juoksemiseen lopahtaa ja tämäkin on yksi syy miksi aloin kirjoittaa tätä blogia. Tarkoitukseni on kirjoittaa tänään juurikin niitä tuntemuksia, joita koen tai tunnen juostessani teillä tietämättömillä.

Minulla on jonkin verran urheilutaustaa – tosin juniori ikäisenä. Lajeina oli lähes kaikki mitä yleisurheiluseuramme oli. Hiihto ja pitkämatka olivat ne joissa olin ihan ok ja pärjäsinkin jonkin verran piirillisellä tasolla. Muistona tuhoton määrä lusikoita ja muita pokaaleita - missäköhän ne ovat nyt? Varmaan veljeni Jarkko on kateuksissaan sulattanut ne...

Käsittääkseni blogilla tulisi olla joku hyvä ja iskevä nimi. Ylättävän vaikea projetki lähteä keksimään sellaista. Kuin sattuman kautta kaksi eri ystävääni ehdoittivat nimeksi Juokse Jarno Juokse. Toinen nappasi nimen Nicky Cruzin kirjoittamasta kirjasta ja toinen Uniikin levystä. Unikin tuotos on minulle täysin vieras, mutta tuon kirjan suosittelen lämpimästi kaikille vaikka iltalukemiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti