keskiviikko 11. helmikuuta 2015

11.2 tuntemuksia


11.2 ja hui hellettä – mittari huitelee +6c tietämissä ja ollaan helmikuun puolessa välissä. Sanoisin, että nyt jos koskaan on kelit kohdillansa. Aurinko paistaa ja ihmiset ovat iloisia ja lähes kaikki hymyilevät. Mukavaa :)

Kävin juoksemassa 5.31 km tänään, aikaa kului 31:59 ja keskinopeuteni oli 10 km/h. Aika haasteellinen keli oli juosta. Paikat johon auriko on paistanut ovat sulaneet hiekalle ja kohdat joihin ei aurinko paista ovat vielä TODELLA liukkaita. Mutta keli oli kuin morsian. Aivan upea auringon paiste ja lämpöä vaikka muille jakaa. Tykkään. Ja vielä, kun kajareista tuli JVG:tä kera Pete Parkkosen niin mikäs siinä on edetä.

Ihmeellinen case tuli eteeni tänään. Poikani löysi verkosta mieleisen FOXin kypärän ja tilasi sen. Kypärä oli alennettu todella reilusti ovh hinnasta. Tilaus oli mennyt läpi, mutta seuraavana päivänä verkkokauppa oli perunut ilmoittamatta kaupan?!? Voiko kauppa toimia näin? Jos kauppias mainostaa tuotetta kuluttajalle jollain hinnalla niin eikö hän ole velvoitettu myymään sen myös siihen hintaan? Harmittaa pojan puolesta!


Se on moro!




1 kommentti:

  1. Olipas liukkaan näköistä, onneksi ollaan tällä sulan kelin maisemissa!

    VastaaPoista