torstai 5. helmikuuta 2015

5.2 tuntemuksia

5.2 kirmailut kirmailtu – matkaa kertyi vakioksi muodostunut 4.95km ja aikaa siihen meni 30:15. Samassa mennään tai on menty jo hetki :) Mittari näytti -1c ei tuullut eikä satanut lunta. Todella mukava keli juosta, tämmöinen keli kun olisi aina ja fiilis... Hymyssä suin eteenpäin ja jalkaa kannusti nousemaan Haloo Helsinki – toimii :)

Ruoka kuuri on kovaa – toista iltaa peräkkäin teen keittoa. Helppoa, nopeaa ja ihan jees myös syötävää. En olisi uskonut, että innostun myös tästä ”eines” puolesta näin kovasti. Perunaa ja riisiä en ole syönyt viikkoon, vaaleata leipää en ole syönyt... Ruisleipää, mutta sitäkin huomattavasti vähemmän kuin aikaisemmin. Raejuusto kera erilaisten täytteiden on tullut tutuksi. Yllättävää kyllä ei töki ja vettä tulee juotua vähintään se 2 litraa/pvä.

Kävin eilen Suunnolla Vantaalla – kyllä oli mukava kokemus. Asiakaspalvelu aivan A1:sta ja samalla näin heidän erilaisia tuotteita. En tiennyt, että heillä on pääkallopaikalla laitteiden korjauspiste. Tämä oli minulle täysin uutta tietoa – eli jos vehje leviää kuin kuuluisan Jokisen eväät, niin laite sinne ja korjaukseen. Minulle kerrottiin, että olet missä päin maailmaa tahansa niin heidän asiakaslupauksen on korjata takuunalaiset laitteet seitsemän työpäivän aikana. Aika huikea lupaus!




1 kommentti: