tiistai 27. tammikuuta 2015

27.1 tuntemuksia


Lunta satoi niin, että silmiä särki
27.1 mittari näyttää -1c ja lunta tulee vaakatasossa. Motiivi lähteä juoksemaan täysi nolla! Kengät jalkaan, pipo päähän ja Sports Tracker päälle. Ensimmäiset askeleet ja päässä takoo sanat "EI helvetti" (anteeksi kiroiluni).

Mutta, noin kilometrin jälkeen tapahtuu jokin sortin herääminen ja mieleni kirkastuu. Eihän tämä nyt niin pahalta tunnukaan.

Matkaa kertyy 4.38km ja aikaa kului 28:44 keskinopeuden ollessa 9.1km/h – TODELLA surkeaa! Lasit olisi pitänyt olla päässä, nyt oli pakko kääntyä vähän kesken lenkin takaisin, koska en yksinkertaiset voinut pitää silmiä auki.

Iso kiitos artisteille, jotka olivat tänään mukanani lenkillä. Erityiskiitos Don Johnson Big Bandille, joka kannusti minua seuraavin sanoin You're running on ice, You're running on fire, Running man”. 


Kaikennäköistä sitä ehtiikin miettiä ja muistella, kun lähtee lenkille. Muistelin haikeasti mm seuraavaa tapahtumaa, mikä tapahtui 20 vuotta sitten Hyrylän IT-rykementin viereisellä urheilupyhätöllä. Juoksin -93 coopperissa 3100 metriä ja muistoksi sain siitä kultaisen juoksumerkin. Tänään katsoin noin suurin piirtein 12 minuutin setin ja matkan jonka rykäisin... HÄVETTÄÄ kertoa. Matkaa kertyi noin 2200 metriä Sport Trackerin mukaan.

Olen kova poika tekemään lupauksia itselleni. Nyt asetin tavoitteekseni, että rykäisen ennen juhannusta 12 minuutissa lähemmäs 3000 metriä kuin 2200 metriä. Hyvä luvata itsellensä jotain epämääräistä – Eipä tule ainakaan suuria pettymyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti