perjantai 30. tammikuuta 2015

30.1 tuntemuksia



 30.1 muutama päivä taukoa juoksemisesta, mutta so what (laiskuutta – tiedetään). Kiva aloittaa viikonloppu näin aikaisessa vaiheessa klo on 14.50 ja olen käynyt lenkillä ja saunassa tulet ja ruoka porisee liedellä – ei mihinkään kiire. Kyllä se niin vain on, että ihmisen onni koostuu näistä pienistä arjen asioista.
 
Olipa upea keli juosta. Mittari näytti -1c, aurinko paistoi, ei tuullut, eikä satanut lunta. Tykkäsin! Matkaa kertyi 5.21km ja aikaa kului 32:34. Vieläkin tämä juokseminen on tahmeata, vaikkakin se taas tuntuukin niin mukavalta. Olipas monimutkaisesti sanottu.

Pyrin jatkuvasti toistamaan itselleni, että kyllä juokseminen helpottuu ajan kanssa - tiedän sen! Paljon juoksua ja kiloja pois, niin taas mennään ja kovaa, kunhan "ämyreistä" tulee hyvää poljentoa. Musiikilla on iso rooli tässä minun matkassani - tänään kuuntelin aivan fiiliksissä 30 seconds to marssia. Suosittelen "Up in the air"....


Lenkilläni oli varsinainen tilanne. Juoksin tyytyväisenä musiikki korvilla hiekkatiellä, kun yhtä äkkiä jostain puun takaa syöksyi koira kimppuuni. Olin aivan ihmeissäni tapahtuneesta. Yritin siinä hieman jopa säikähtäneessä tilassa komentaa koiraa, mutta ei mitään reaktiota. Onneksi koiran omistaja oli lähettyvillä – hän huuteli rekkuansa Ruotsiksi ja tilanne laukesi sillä. Virheeni oli, että yritin kommunikoida koiran kanssa Suomeksi. Omistajalle olisi pitänyt sanoa muutama valittu sana, miten ja missä juoksuttaa koiraansa. Pärkele!

Tänään on toinen päivä, kun pääsen veden juonnissa kolmen litran tavoitteeseeni. Alussa tökki veden litkiminen kyllä pahasti, mutta nyt kun pitkin päivää juo niin ei sitä edes huomaa, että kiintiö on täyttynyt. Niin ja mitä terveelliseen ruokavaliooni tulee... Kovasti olen menossa siihen suuntaan, mutta matka on kyllä minun osaltani pitkä. Kaupassa käynti kesti normaalia huomattavasti pidempään, kun piti oikein tavata purnukoiden kylkiä mitä niissä on.


Se on moro!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti