maanantai 26. tammikuuta 2015

Nyt se alkoi... Juokseminen.

22.1.2015 se alkoi, tuskaa ja tunnetta. Rehellisesti sanottuna taukoa on ollut 9 kuukautta jouksemiseen ja se näkyy. Valitettavasti myös painossa. Vaaka näytti 9 kuukautta sitten lukua 80,9 kiloa. Ja huh huh.... Nyt lukema kiipeää 91,8 kg. Osumia tai siis kiloja on tullut :)

Juoksin 5,3 km ja aikaa siihen kului 37:08. Tiet olivat Sipoossa erittäin jäässä, mutta minulla oli ensimmäistä kertaa kunnon nastat kengän pohjissa ja pito oli aivan uskomaton.

Tuntemuksia: Johtuen pitkästä tauosta, vaikka satunnaisesti olen käynyt juoksemassa.jalkani kipeytyivät ja vanhavamma takareisi rupesi kamppaamaan. Kokemuksesta tiedän, että nämä ”vaivat” katoavat, kunhan vain pusken eteenpäin.

Vein tänään äitini ja hänen miehensä lentokentälle ja samalla kävin Motonetissä, josta ostin kyseiset tsydeemit kenkien pohjaan. Hintaa oli huimat 7.90€. JA kyllä toimii. Ihmeen pienestä tuo juoksemisen nautinto on kiinni.

En ole koskaan osannut syödä oikein ”terveellisesti”. Se mikä maistuu hyvälle menee siis suustani sisään ja niin kaikki se epäterveellinenhän on hyvää. Lenkiltä tulessani iski hirveä nälkä. Karjalanpiirakkaa juuston ja Arlan juupelin hyvän menun kanssa. Täytyy tässä opiskella samalla terveiden ruokien ystäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti