keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Juostako vai eikö juosta?


Kello on vähän vaille neljä ja käyn nyt jo sisäistä taistelua lenkille lähdöstä. Kaveri vasemmalla olkapäällä sanoo, että ulkona tuulee aivan liikaa ja luultavasti luntakin sataa vielä illalla tämän lisäksi – eihän siellä voi kukaan täysipäinen juosta. Oikealla olkapäällä oleva kaveri taasen viestittää korvani suuntaan, ettei ole mitään väliä mikä keli tuolla ulkona on ja varsinkin jos minulla on tarkoitus juosta joskus maraton.

Toivottavasti mahdollisesti matkastani ei tule yhtä kivinen, kuin oheisen videon juoksijoilla :)


Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja päätin, että nyt alan myös kiinnittämään huomiota siihen millaista ruokaa syön. Päivällä söin kanaa ja salaattia. Illaksi väsään samaa kuin eilen,

eli raejuustoa + ananasta + punasipulia + valkosipulia - tykkäsin. Pyrin myös juomaan mahdollisimman paljon vettä, vielä en ole 3 litran päiväkohtaiseen tavoitteeseeni päässyt.

Tähän ruoka-aiheeseen täytyy tutustua ajan kanssa ja rauhassa. En koskaan ole ollut mikään hifisteliä terveellisen ruuan kanssa. Lähes kaikki mitä lautasella on eteeni tullut on myös siitä kadonnut. Onneksi hyvä ystäväni on erittäin valveutunut ruuan suhteen – häneltä konsultaatiota ja myös lautaseni täytteet rupeavat tukemaan juoksemistani.

Tunnustuksia osa 2: En voi mitään sille, että esim Porvoon Lehtimäen grillin makkaraperunat OVAT vain niin hyvät, vetää vertoja Helsingin Michelin (tähti) paikoilla :) Nyt valitettavasti täytyy tehdä valintoja ja jättää Lehtimäen makkaraperunat pois ruokaympyrästäni. Harmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti